Sämmi Grill laieneb

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

2008. aastal 26. mail oli Mäos asuv Sämmi Grill rahvast pilgeni täis. Kaamerad surisesid ja välklambid sähvisid, kui toonane majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, maanteeameti peadirektor Riho Sõrmus ja suurte ehitusfirmade juhid kirjutasid alla Mäo liiklussõlme ehituslepingule.

Toonane Järva Teataja kirjutab, et Parts ja Sõrmus arutlesid Sämmi Grillis šampanjaklaase kõlistades selle üle, kas Mäo ümbersõidu valmimine natuke rohkem kui kahe aasta pärast võib tähendada eestlaste seas kuulsale söögikohale uste sulgemist, sest inimesed tuhisevad uuel teel temast mööda.

Kui neljarealine tee 2010. aastal valmis sai, siis selgus, et ega need kaks meest oma ennustusega väga puusse pannudki. Autod sõitsid Mäost tõepoolest mööda ja kaks söögikohta panid klientide nappuse tõttu uksed kinni. Kuid mitte Sämmi Grill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles