Järve ääres puhkamiseks on aeg

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi tehisjärv.
Türi tehisjärv. Foto: Kristo Kivisoo

Osaühingu Aivex Invest, lille- ja kingipoe Ütsõis ja Türi vallavalitsuse korraldatud pingikavandite konkursi tulemused on selgunud. Hindajate arvates osutus sobilikumaks Joel Villemi kavand «On aeg». Teise koha sai Margus Tiitsmaa kavand «Graniit» ning kolmandaks jäi Türi noortevolikogu töö «Murumoor ja Türi valda sümboliseeriv õun».

Konkursi eesmärk oli leida väljas vastupidav ja Türi järve puhkealale sobiv pingikavand koos prügikastiga. Eelduseks oli seegi, et nii pink kui ka selle juurde kuuluv prügikast peavad olema vandaalikindlad.

Kaupluse Ütsõis omaniku Aavo Ütsi selgitusel oli võidutöö eeliseks kvaliteetse materjali kasutus ning disain. Millal aga järveäärsel alal just selle kavandi järgi valmistatud pinkidel jalga saab puhata, ta ütlema ei kiirustanud. «Tulevikumuusika,» sõnas ta ja lisas, et kõik sõltub sellest, kas projektile kaasrahastajad leitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles