Naljakuul antakse start malevasuvele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel vuntsisid Türi linna malevlased üles Lokutal asuva bussiootepaviljoni ja katsid sinna soditud joonistused värske värvikihiga.
Eelmisel suvel vuntsisid Türi linna malevlased üles Lokutal asuva bussiootepaviljoni ja katsid sinna soditud joonistused värske värvikihiga. Foto: Erakogu

Türi noortekeskuse vahendusel saavad aprilli esimesel päeval end kirja hakata panema need koolinoored, kes soovivad suvevaheajal töömalevas pisut taskuraha teenida.

Eeloleval suvel tegutseb Türi vallas kahes vahetuses seitse rühma, tööd saavad noored Türil, Laupal, Kabalas, Oisus, Väätsal ja Kärus. Sarnaselt paarile varasemale aastale ei piisa malevasse soovijal vaid oma nime kirja panekust, vaid koha tahtjatel tuleb esitada CV ja lisaks läbida ka vestlusvoor.

Türi noortekeskuse noortejuht Erika Teras ütles, et malevasse kandideerimist võib võrrelda nagu täiskasvanuna töökohale kandideerimist. Et 13aastastel ja veidi vanematel lastel ei pruugi CV kirjutamine käpas olla, korraldab noortekeskus mais koolituse. Tööinspektsiooni esindaja tuleb rääkima töölepinguga seonduvatest küsimustest ja ohutustehnikast ning ühtlasi saab näpunäiteid ka CV koostamise kohta. Osalemine koolitusel on malevasse pürgijatel kohustuslik. Töövestlused kandidaatidega toimuvad samuti mais.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles