Tugevad Koeru poisid tõukasid end finaali

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Mumm/EKJL

Laupäeval Tartu Ülikooli spordihoones peetud «TV 10 olümpiastardi» kolmandal etapil oli järvakatest väljas vaid kaks Koeru keskkooli üksikvõistlejat. Mõlemad  jõudsid kuulitõukes ka finaali: Andri Matrov (pildil) tuli vanematest poistest 14.05ga kolmandaks ja Virgo Suun oli 10.22ga seitsmes.

Koeru keskkooli kehalise kasvatuse õpetaja Toomas Aan ütles, et võistleb sarjas nendega, kes võidavad Järvamaa etapi või täidavad teatud normi. Siis, kui on sobivad alad ja tegijad olemas,» lisas ta.

Nii Andri Matrov kui ka  Virgo Suun tegid lõpuks isikliku rekordi, mida Aan pidas tugevaks tulemuseks. «Avakatsetel oli Andri kuidagi uimane ja sai finaali alles viiendana, kuid finaaliks suutsime ta ikkagi üles äratada ja siis ta tegi ta oma rekordi  ära,» lausus ta. «Nagu näha, siis ta suutis end kokku võtta ja võistlusnärvi alla suruda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles