Ministeeriumi sisekontroll tuleb maavalitsuse maalikogus korda looma

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Järva talituse juhataja Aivo Toomistu kabineti seinal ripub Peeter Mudisti maal. Kui uurida Järva maavalitsuse dokumente, siis pole seda kunstitost kusagil arvel.
Rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Järva talituse juhataja Aivo Toomistu kabineti seinal ripub Peeter Mudisti maal. Kui uurida Järva maavalitsuse dokumente, siis pole seda kunstitost kusagil arvel. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Endise Järva maavalitsuse seinu ehivad kunstnike Ants Viidalepa ja Peeter Mudisti maalid, mille kohta pole raamatupidamisdokumentides kirjas ainsatki rida.

Laupäevane Järva Teataja kirjutas, et Järva maavalitsus hoidis kunstnik Tiit Pääsukese 10 000 eurot väärt maali kütmata garaažis, kuni see sealt varastati.

Pärast maavalitsuse likvideerimist Järva maavanema kabinetis istuv rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Järva talituse juhataja Aivo Toomistu on pärast juhtumi avalikuks tulekut asunud endise maavalitsuse maalikogu kohta arvet pidama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles