Karupere poseeris hobipiltnikule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Annika Ratt

Suur oli Annika Rati üllatus, kui ta pühapäevasel fotoretkel Järva- ja Pärnumaa piiril karuema kohtas. Et karumammi metsateel sõitnud väikebussist ja seal kaameraga sahminud piltnikust suurt numbrit ei teinud, tatsasid varsti fotoaparaadi vaatevälja ka kolm karupoega.

«Sain karusid jälgida üle tunni,» meenutas Annika Ratt. «Kõik algas sellest, et sõitsime pühapäeval mööda metsateed. Järsku nägin, et metsa vahelt tuli välja miski tume kogu. Siis näen, et selleks koguks osutus karu. Vahest 50-60 meetri kaugusel olnud karu tõusis tagakäppadele ja vaatas meie poole.»

Annika Ratt sai endast võitu, haaras kaamera ja tuli bussist välja. «Eks ma ju ikka tean, kuivõrd ohtlikuks võib kujuneda olukord emakaru ja poegadega. Sel põhjusel jätsin välja minnes ja lähemale hiilides bussiukse lahti ja olin valvel reageerimaks kui karu oleks otsustanud minu poole tulla,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles