Talu singivabrik kaupleb ja taotleb samal ajal selleks luba

  • Jaanitalu pakub üle 20 toote
  • Pidev liha suitsutamine hakkas naabreid häirima
  • Suitsutamine on peen kunst, mida ei saa üheski koolis õppida
  • Igal nädalalõpul on müügilett avatud ka Eesti-Läti piiril Alko 1000 juures

Maamessil kaupleb Jaanitalu singivabriku perenaine Maarja Kristjuhan (vasakul) 21 tootega, müüjana on tal abis Ketlin Alavälja.

FOTO: Silvi Lukjanov

Sõbra eeskujul ühe suitsuahjuga tootmise suursuguselt singivabrikuks nimetanud Kõpu talu peremees teab, kuidas valmib hea sink, seda hindavad ka ostjad, kuid kolimisega ühest maakonnast teise põrkus ta ootamatult lubade saamise karmi rägastikuga.

Tellijale

Maamessil oli Paide linnas Otikul asuvas Kõpu talus Jaanitalu kaubamärgi all lihatooteid valmistav singivabrik väljas 21 tootega.

Osaühinguna tegutseva ettevõtte perenaine Maarja Kristjuhan tahab valikut vähendada, kuid mõistab ka peremees Jaan Heinmäe loovust ja singivalmistaja head kätt.

Tagasi üles