Pangaautomaat väljastas liiga palju raha

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha. Foto on illustratiivne.
Raha. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Suur oli Eesti piimandusmuuseumi giidi-pedagoogi Tiina Lippandi üllatus,  kui ta Imaveres sama maja küljes asuvast SEB pangaautomaadist 250 eurot välja võttes lahkus sealt hoopis 300 euroga.

See juhtus kuu keskel. Lippant asutas end pangaautomaadist raha välja võtma, ja võttiski. Tippis aga ekraanile summa 250 ja masin väljastas vajaliku hulga 50euroseid rahatähti. Nagu ikka. «Üks viiekümnene oli aga masina rahaluugi taga lintide vahel kinni, luuk ei läinud kinni ja rahatäht oli seal puntras hammasratta küljes,» lausus ta. «Pidin susima, et seda kätte saada, sest arvasin, et see on minu raha. Ei saanud ju alguses aru, mis juhtus. Kui hakkasin raha üle lugema, siis sain aru, et üks viiekümnene on liiast.»

Tiina Lippant sai lisarahatähe küll masinast kätte, kuid selle üks nurk rebenes. «Jooksin auto juurde, et telefon tuua ja SEB infotelefonile helistada. Kui uuesti automaadini jõudsin, oli seal kiri, et mu pangakaart on konfiskeeritud,» meenutas ta. «Telefonis pandi mind ootele, sest sellist olukorda polevat varem esinenud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles