Elupõline selge grupijuht: vältige liikluses peomeeleolu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linna arhitekt Marje-Ly Rebas oli kuu alguses üks esimesi, kes pani oma nime kirja Kuku raadio algatatud «Selge grupijuhi» kampaanias.
Paide linna arhitekt Marje-Ly Rebas oli kuu alguses üks esimesi, kes pani oma nime kirja Kuku raadio algatatud «Selge grupijuhi» kampaanias. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linna arhitekt Marje-Ly Rebas (47) on üks neist, kelle suvi on üle kahe aastakümne alanud end selgeks grupijuhiks kirjapanekuga. Jaaniajal on ta aastast-aastasse näinud samu mustreid: kõigil on nii kohutavalt kiire, et mõtlematuid manöövreid tehes ei hoita hulljulgust kokku.

Kuku raadio algatatud «Selge grupijuhi» kampaaniast ei võtnud Marje-Ly Rebas osa vaid esimesel aastal. Ülejäänud 21 aastat on ta andnud lubaduse olla jaaniajal autoroolis alkoholivaba ja hoida oma peoseltskonnal silm peal. Lubadust on ta ka pidanud.

Suhtumine on muutunud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles