Pilt Facebookis viis menubändi kontserdile

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikeseloojangul kontserdilt lahkudes oli Roosi väga rahul, et sai võimaluse omanimelist bändi näha ja kuulda.
Päikeseloojangul kontserdilt lahkudes oli Roosi väga rahul, et sai võimaluse omanimelist bändi näha ja kuulda. Foto: Erakogu

Üheksa-aastase Türi tüdruku nimi kõlab nagu maailmakuulsa menubändi nimi, ja see pole juhus. Juhus oli see, et Roosi Gansen (9) koos vanematega ansambli Guns N` Roses kontserdil käis.

Gansen Roosi kõlab üsna samamoodi nagu Guns N` Roses (ganz än` rõuzis – toim). Roosi teab ise ka, et on oma nime ema lemmikansambli järgi saanud, sest ema on seda talle rääkinud. Tüdruku meelest on see väga lahe, et tema nimi on inspireeritud maailma ühe kuulsaima ansambli nimest. «Roos on väga ilus lill ja roses tähendab inglise keeles roose. Selle bändi nimi on ka relvad ja roosid,» rääkis Roosi.

Tüdruku ema Kairi Gansen tunnistab, et enne esmaspäeva õhtul Tallinnas toimunud kontserti oli tema ainus tõeline fänn peres ning nii Roosi kui ka tema vend Aksel on nime saanud selle ansambli järgi. Endale ja abikaasale olid neil piletid juba ammu ostetud, kuid kuna tütar sellise muusika suhtes erilist vaimustust üles ei näidanud, oli esialgu plaan minna mehega kahekesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles