Postkontori sulgemine tuli kohalikele üllatusena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postmarki ostma tulnud Järva-Jaani elanik Maie Bank on üllatunud, et kohalik postkontor on nüüdsest suletud. «See on ju jama!» leiab ta.
Postmarki ostma tulnud Järva-Jaani elanik Maie Bank on üllatunud, et kohalik postkontor on nüüdsest suletud. «See on ju jama!» leiab ta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva-Jaani postkontor Grossi poes oli viimast päeva avatud eelmisel reedel, edaspidi saab kasutada sama poe juures asuvat Omniva pakiautomaati ning vajadusel tuleb minna lähimasse postkontorisse Aravetele. Kohalikele elanikele tuli uudis üllatusena ning tekitas mõneski meelehärmi.

Omniva teate muudatuste kohta Järva-Jaani postkontori töös riputas Järva vald oma kodulehele eile (23. juulil), viidates, et viimane päev postkontorit külastada on reede ehk 20. juuli. Eile käis postkontoris usin asjade pakkimine. Alates juunist töös olnud Omniva pakiautomaat vähendas postkontori klientide arvu, siiski jagus külalisi igaks päevaks. Kes tuli arveid tasuma, kes postmarki ostma. Edaspidi saavad järvajaanilased seda teha lähimas postkontoris Aravetel või kasutada kirjakandja teenust.

80-aastast proua Valvet postkontori sulgemine otseselt ei puuduta, ehkki uudis tuli talle üllatusena. «Ei teadnud, et suletakse, aga ma ei külasta ka seda. Praegu on kõik maksud ju internetti kolinud, vanainimesel pole enam midagi teha. Kui nooremad aitavad, siis aitavad. Ega 80-aastane inimene ei peagi oskama, ei pea õppima ka,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles