Kinnisvaramaakler Lea Kerma andmetel on Ristiku üks suurimaid üürikorteritega piirkondi Paides, kus omanikud kipuvad kortereid pikemalt käes hoidma. Praegu on see küll pigem äärelinna staatuses, aga kui Järva tarbijate ühistu oma kauplused Maksimarketi juurde kolib, võib Kerma hinnangul sealkandis üüriturg veelgi elavneda.
Kinnisvaramaakler Lea Kerma andmetel on Ristiku üks suurimaid üürikorteritega piirkondi Paides, kus omanikud kipuvad kortereid pikemalt käes hoidma. Praegu on see küll pigem äärelinna staatuses, aga kui Järva tarbijate ühistu oma kauplused Maksimarketi juurde kolib, võib Kerma hinnangul sealkandis üüriturg veelgi elavneda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa suuremates asulates üürikorterit otsides võib olukord panna nõutult käsi laiutama, sest väga laia valikut kinnisvaraportaalides pole. Ka sotsiaalmeedia grupi kuulutustel silma peal hoides tundub, et omanik jõuab vaevu kuulutuse üles riputada, kui juba on inimesed korteri vastu huvi üles näidanud ja see ongi käest lipsanud.

Kinnisvaramaakler Lea Kerma tutvustab Järvamaa üüriturgu lähemalt.

Milline on praegu Järvamaa üürituru olukord?

Kommentaarid
Copy