Kujunduspealikku tunned juuste järgi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festivali kujunduspealik Triin Amur seisab folgi peasissekäigu juures, sealne kiri on kujundatud  videolindist ja mängib tuulega sahisedes kaasa.
Viljandi pärimusmuusika festivali kujunduspealik Triin Amur seisab folgi peasissekäigu juures, sealne kiri on kujundatud videolindist ja mängib tuulega sahisedes kaasa. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

«Tunned mind ära juuste järgi,» ütleb Viljandi pärimusmuusika festivali kujunduspealik Triin Amur (31). Ta on Kaevumäel. Istub, endal peas selline juuksepahmakas, et äratundmisega tõesti raskusi ei teki.

Lokid siin, lokid seal, lokke, eriti kui sind ennast pole erilise juuksekasvuga õnnistatud, on ühel hetkel tõesti palju. Triin Amur on elavaloomuline. Palju juukseid, palju ideid, napp arv tunde kümneliikmelise meeskonnaga neid ellu viia, aga hakkama nad said.

Kujunduseks kulus kummalist kraami

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles