Segapaaride vollemeistrid trotsisid paduvihma

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaprad rannavõrkpallurid Karl Vilpuu (vasakult), Elizabeth Lindjärv, Rauno Uusleer, Kadri Toom, Kalev Helenurm ja Eva Männigo.
Vaprad rannavõrkpallurid Karl Vilpuu (vasakult), Elizabeth Lindjärv, Rauno Uusleer, Kadri Toom, Kalev Helenurm ja Eva Männigo. Foto: Gertrud Alatare

Esmaspäeval selgitasid Järvamaa rannavõrkpalli segapaarid Paide tehisjärve äärsetel liivaväljakutel maakonna meistreid. Tiitli võitsid paidelased Kadri Toom ja Rauno Uusleer.

Võistlust korraldanud Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et kuuest võistluspaarist olid Toom ja Uusleer ainsad, kes ei kaotanud ühtki mängu. «Ülejäänud olid veidi võrdsemad ning kõigile jagus võite ja kaotusi,» märkis ta.

Rauno Uusleer ütles, et tõsiseltvõetavad vastased olid kõik paarid. «Minul oli väike aukartus Piret Reinfeldi ja Mikk Kallakmaa ees. Teadsin, et nendega ei saa hetkekski jalga sirgeks lasta, sest oma suure visadusega on nad varmad kohe mänguohjad enda kätte haarama,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles