Spordihallis läks treeningul tantsuks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide E-Piima spordihallis olnud tasuta treeningutest võtsid valdavalt osa naised. Pildil käib Zumba-treening eestantsija järgi.
Paide E-Piima spordihallis olnud tasuta treeningutest võtsid valdavalt osa naised. Pildil käib Zumba-treening eestantsija järgi. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Pühapäeval Paide E-Piima spordihalli sattunu võis küll olla segaduses: justkui treening, aga ei olnud ka, justkui tantsupidu, aga vist ikka midagi spordilaadset.

Mürtsub muusika, on eestantsija ja mõnikümmend inimest, kes nähtut järele teevad. Ühel hetkel on eestantsijaid kaks, kummalgi oma järeltantsijad, kummalgi oma rühm.

See, mis Zumba-treeningul spordihalli suure saali põrandal Tiësto & Sevenni loo «Boom» saatel aset leidis, polnud niisama zumbatamine, see oli tantsulahing, kus üks rühm teisele oma oskusi näitas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles