Põhjaka peakokk paneb Tapal sõdurite maitsemeele proovile

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Põhjaka restorani eestvedajad Ott Tomik (vasakul) ja Märt Metsallik lähevad Tapale sõduritele kalarooga valmistama.
Põhjaka restorani eestvedajad Ott Tomik (vasakul) ja Märt Metsallik lähevad Tapale sõduritele kalarooga valmistama. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Esmaspäeval algab Eesti toidu kuu kalanädal. Kaheksasse kaitseväe väeossa lähevad külla tippkokad, kes valmistavad kaitseväelastele kohalike kalakasvanduste saagist toite.

Kalanduse teabekeskuse juhataja Toomas Armulik ütles, et kalanädal tuleb juba kolmandat aastat järjest. «Sel korral püüame pöörata tähelepanu just kodumaiste kalakasvanduste toodangule, kaasates tunnustatud peakokki,» ütles ta.

Armulik lisas, et riigi juubeliaastal tundus hea mõte premeerida korraliku kalalõunaga just Eesti kaitseväge.

Tagasi üles