Paide meer lihvis ühes kolleegidega balletisamme

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Eesti rahvusringhäälingu algatatud ettevõtmises «Eesti tantsib», mis esitab juubeliaasta puhul väljakutse kõigile tantsuaktsioonis osalemiseks, liitus ka Paide linnavalitsus. Naiskolleegide keskel teeb Arvo Pärdi muusika saatel pöiasirutusi ka linnapea Priit Värk.

Videost on näha, kuidas linnavalitsuse töötajad esitavad koreograaf Teet Kase seatud balletietüüdi, mille taustaks kõlab Arvo Pärdi teos «Spiegel im Spiegel». Linnapea Priit Värk ütles, et klipp on filmitud südasuvisesel ajal, mil väljas valitsesid tõelised kuumakraadid. Kuigi videost on näha, et oli tuuline ilm, siis oli musta riietunud tantsijatele tantsusammude seadmine paras katsumus.

Video sai mustvalge, aga mitte seetõttu, et riietus efektsemalt esile pääseks, vaid hoopis põhjusel, et sellesama leitsaku tõttu oli Pärdi muusikaaia roheline murukate kõrbenud ja et laiguline murupind liialt silma ei riivaks, keeratigi värvid maha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles