Annetuskastidesse koguneb raha lastele ja loomadele

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Põder ja Lisanna Pikas poetavad Pesaleidja annetuskasti sente hea meelega, sest selle rahaga aidatakse kodutuid kiisusid.
Andreas Põder ja Lisanna Pikas poetavad Pesaleidja annetuskasti sente hea meelega, sest selle rahaga aidatakse kodutuid kiisusid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide suurimates kauplustes seisvad annetuskastid täituvad küll aegamööda, kuid nendesse valdavalt sentidest kogunevad summad on heategevusorganisatsioonidele siiski olulised. Sellest piskustki saavad abi paljud lapsed ja loomad.

Paidelane Ene Vaarma hoiab silma peal kahel Paides asuval annetuskastil: Selveris on Pesaleidja ning Maksimarketis Virumaa varjupaiga kast.

Vaarma sõnas, et Selveris paistab kast apteegi kõrval paremini silma, seetõttu poetatakse sinna ka raha veidi rohkem kui Maksimarketis, kus see jääb ukse juures asuva suure Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondi annetuskasti ja suhkruvati masina kõrval üsna märkamatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles