Hobipiltniku maailma kuuluvad ainulaadsed hetked metsloomadega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armunud luiged
25. november 2017
Tehtud Haapsalus
«Käisin neid luiki iga päev pildistamas. Olin Haapsalus kümme päeva ja viimasel päeval õnnestus teha hästi paljudest huvitavatest hetkedest koosnev seeria.
Selle pildi peal tundub, et üks luik hoiaks teiselt nagu tiivaga ümbert kinni. Nad oleksid nagu armunud paar. Luiged andsid mulle võimaluse teha palju kaadreid, kuid see üks on neist erilisimaid.
Armunud luiged 25. november 2017 Tehtud Haapsalus «Käisin neid luiki iga päev pildistamas. Olin Haapsalus kümme päeva ja viimasel päeval õnnestus teha hästi paljudest huvitavatest hetkedest koosnev seeria. Selle pildi peal tundub, et üks luik hoiaks teiselt nagu tiivaga ümbert kinni. Nad oleksid nagu armunud paar. Luiged andsid mulle võimaluse teha palju kaadreid, kuid see üks on neist erilisimaid. Foto: Annika Ratt

Isegi kui türilanna Annika Ratt (43) on Järva Teataja lugejale tundmatu nimi, siis kindlasti pole seda tema fotod. Mäletate ju: põder võtab kuumal suvepäeval kraavis spaaprotseduure, karupere poseerimas, pähkli­maias oravake ...

Kuidas on need pildid saadud? Kas tõesti on tegemist vaid hobifotograafiga? Miks mulle ei tule metsloomad kaamera ette poseerima?

Küsimusi on palju, pilte, mida Annika Ratt viimasel neljal-viiel aastal loodusretkede käigus klõpsinud on, veelgi rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles