Postipunktide sulgemislaine käib üle ka Järvamaast

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval Käru postipunkti ümbrikke ja postkaarte ostma tulnud Tiia Tuisu sõnul polnud ta postipunkti võimaliku sulgemisega kursis. Raamatukogu juhataja Ilme Säde ja ajutiselt laenutaja rolli täitnud Türi vallavalitsuse raamatupidaja Maive Leifi käest kuulis ta seda esimest korda.
Teisipäeval Käru postipunkti ümbrikke ja postkaarte ostma tulnud Tiia Tuisu sõnul polnud ta postipunkti võimaliku sulgemisega kursis. Raamatukogu juhataja Ilme Säde ja ajutiselt laenutaja rolli täitnud Türi vallavalitsuse raamatupidaja Maive Leifi käest kuulis ta seda esimest korda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Käru raamatukogus on veidi teistmoodi nädal – laenutusleti taga on ametis hoopis uued näod. Nii näiteks üllatas esmaspäeva hommikul raamatukokku tulnuid Türi valla kultuuri- ja spordikomisjoni esimees Mati Sadam, kes end uues ajutises ametis proovile pani.

Päeva neli esimest külastajat aga tundsid muret hoopis millegi muu kui raamatulaenutuse pärast. Nad kurtsid, et kui jutud selle kohta, et postiettevõte Omniva raamatukoguga ühe katuse all asuva postipunkti sulgeb, tõele vastavad, on see kohalikele suur löök.

Raamatukogu juhataja Ilme Säde sõnas, et temale on teadmata, mis ajast postipunkt uksed sulgeb, ent vallavalitsusest on tulnud teavet, et Omniva on sellise ettepaneku edastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles