Pere tegi armastatud lapsepõlvejoogist äri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne-Liis Theisen (vasakult) tõi koos venna Ardoniga turule hapendatud kasemahla, mille naturaalse maitsega tutvusid nad juba lapsepõlves tänu vanaema Valvele.
Anne-Liis Theisen (vasakult) tõi koos venna Ardoniga turule hapendatud kasemahla, mille naturaalse maitsega tutvusid nad juba lapsepõlves tänu vanaema Valvele. Foto: Pilleli Läets

Ilmselt mäletavad veel paljud paidelased ligi kümme aastat Paides elanud Kaermate perekonda, kus sirgus seitse last. Elu on neid küll maailma eri paiku viinud, kuid omal moel on nad siiski veel siin kohal, täpsemalt poelettidel.

Nimelt on pere neli liiget – Anne-Liis Theisen, Mirjam ja Ardon Kaerma ning Katri Remmelgas – ühendanud jõud ja lükanud käima kasemahlaäri.

Hapendatud kasemahla maitsega said Kaermad tuttavaks juba lapsepõlves, mil Saaremaal elav vanaema neid sellega alati varustas. Mõte äri teha tekkis aastaid hiljem ja üsna juhuslikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles