Rajaleidjaid ootab ees töö ümberkorraldus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Innove Rajaleidja juhataja Eve Siilak ütles, et tänapäeval peab arvestama sellega, et töökohad muutuvad. Nii ka temal.
SA Innove Rajaleidja juhataja Eve Siilak ütles, et tänapäeval peab arvestama sellega, et töökohad muutuvad. Nii ka temal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Innove Rajaleidja võrgustikku ootab uuel aastal ees muutus seoses karjääriteenuste reformiga. Reformi tulemusel liiguvad 1. jaanuarist noortele mõeldud karjääriteenused üle töötukassasse. Ümber mängitakse ka juhikohad.

Innove hariduse tugiteenuste agentuuri juht Nele Labi sõnas, et Rajaleidja keskused jätkavad kõikjal üle Eesti õppenõustamisteenuste osutamist. «Et muudatusega seoses jääb keskustes spetsialiste vähemaks (karjäärinõustajad ja karjääriinfospetsialistid lähevad üle töötukassasse), siis Rajaleidjale tähendab see muutusi juhtimises ja tugistruktuurides,» selgitas ta.

Labi märkis, et ka Järvamaa Rajaleidjas muutub juht, sest Jõgeva-, Järva- ja Tartumaa hakkavad olema ühise juhtimisega ning piirkonna juhiks saab Tartumaa Rajaleidja keskuse praegune juht Piret Tatunts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles