Väätsa lasteaed saab sünnipäevaks heegeldatud mandala

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natuke veel: poolik linikumandala on koridori seinale riputatud just lehefoto tarvis, ent järgmiseks nädalaks on teos korralikult raamile kinnitatult täielikult valmis, kinnitab Ulvi Hantson.
Natuke veel: poolik linikumandala on koridori seinale riputatud just lehefoto tarvis, ent järgmiseks nädalaks on teos korralikult raamile kinnitatult täielikult valmis, kinnitab Ulvi Hantson. Foto: Dmitri Kotjuh

Väätsa lasteaias Paikäpp käivad lapsed juba teavad, et midagi on teoksil. Esiteks muidugi see, et tuleval nädalal tähistab maja 32. sünnipäeva. Teiseks see, et õpetajad valmistavad ette üllatust. See ongi see «midagi».

Kultuuripärandi aasta on ühele poole jõudnud, aga kord sisustusajakirja lehitsema sattunud lasteaia direktoril Ulvi Hantsonil ei tahtnud kuidagi meelest minna üks klantspilt.

Lasteaia sünnipäevaks soovis Hantson niikuinii valmistada kingituse, millest võiksid rõõmu tunda kõik, kes majas liiguvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles