Mäo liiklussõlmes juhtus rekordhulk plekimõlkimisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta jaanuar algas kahele juhile õnnetult, sest nende sõiduautod põrkasid Mäo viaduktil kokku. Sõidukitel tekkisid tehnilised vigastused, kuid inimesed kannatada ei saanud.
Möödunud aasta jaanuar algas kahele juhile õnnetult, sest nende sõiduautod põrkasid Mäo viaduktil kokku. Sõidukitel tekkisid tehnilised vigastused, kuid inimesed kannatada ei saanud. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Liikluskindlustusele pakuvad endiselt kõige rohkem tööd Paide ja Türi linn, millega möödunud aastal olid seotud pooled Järvamaa liikluskindlustusjuhtumitest. Hüppeliselt on suurenenud õnnetuste hulk aga Mäo liiklussõlmes.

Eesti Liikluskindlustuse Fondi* andmetel oli möödunud aastal Järvamaal 350 liikluskindlustusjuhtumit, mille kahjunõuete summaks kujunes kokku 1,48 miljonit eurot. Neist õnnetustest 110 juhtus Paide linnas ja 65 Türi linnas.

Järvamaa kindlustusjuhtumite seas troonib endiselt Paide Maksimarketi parkla, millega oli seotud 14 kindlustusjuhtumit. Järgnevad Mäo liiklussõlm ja Türi kaubamaja parkla kaheksa juhtumiga. Paide linnas Raudtee ja Pärnu tänava ristmikuga oli seotud viis liikluskindlustusjuhtumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles