Heategevuslik teatejooks tuleb jälle

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi tegemist pole klassikalise spordivõistlusega, on heategevuslik teatejooks üks osavõtjaterohkemaid koolinoori kaasavaid ettevõtmisi Järvamaal. Pildil on eelmise aasta jooksu, täpsemalt soojenduse osa.
Kuigi tegemist pole klassikalise spordivõistlusega, on heategevuslik teatejooks üks osavõtjaterohkemaid koolinoori kaasavaid ettevõtmisi Järvamaal. Pildil on eelmise aasta jooksu, täpsemalt soojenduse osa. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Kui Järvamaa spordisügis tuleb Paide-Türi rahvajooksu ja selle uute korraldajatega, siis kevad kulgeb tavapärasemas rütmis mai keskpaigas Paides korraldatava heategevusliku teatejooksuga.

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring ütles, et jooksule on võistkondadel aega end kirja panna 24. aprillini. «Eks me ole juba koolispordivõistlustega teinud teatud määral eeltööd, kuid seda, palju võiks sel aastal jooksule osalejaid tulla, ma veel öelda ei oska,» lausus ta.

Maaringu meelest on halb, et tulemas on koolivaheaeg, mis tähendab, et enne kuu lõppu ei hakka ka õpetajad võistkondade kirjapanekuga suurt tegelema. «Mis teha, eks saadan neile siis veel meeldetuletuskirju,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles