Maakaitsepäeva võõrustab tänavu Aravete

Merit Männi
Copy
Mehed ja relvad: kaks aastat tagasi tutvustasid kaitseliitlased oma lahinguvarustust Paides toimunud maakaitsepäeval, tänavu tehakse seda Aravetel.
Mehed ja relvad: kaks aastat tagasi tutvustasid kaitseliitlased oma lahinguvarustust Paides toimunud maakaitsepäeval, tänavu tehakse seda Aravetel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel aastal leppisid Kaitseliidu Järva malev ja Järvamaa omavalitsuste liidu juhatus kokku, et maakaitsepäev hakkab kohalikes omavalitsustes külakorda käima. Nii ongi tänavu suvel maakaitsepäev Järva valla võõrustada.

Tavapäraselt näeb 23. juunil kell 10.45 algaval maakaitsepäeval mitmekesist programmi. Päev algab Roosna-Alliku üksikkompanii näidisesinemisega, kella 11st alates on võimalus vaadata otseülekannet võidupüha paraadist Tartus.

Näidisesitusi teevad ka Kaitseliidu allorganisatsioonid ja päevakavasse kuulub kultuuriprogramm. Maakaitsepäevast osavõtjad saavad kõhtu täita sõdurisupiga. Paraadüksuse rivistust ja marssi juhatab Roosna-Alliku üksikkompanii ülem Aare Kabel. Tartus võidupüha paraadil president Kersti Kaljulaidi teele saadetud võidutuli jõuab Aravetele kella 13 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles