Linna kalmistute dokumente hoiab edasi korras senine ettevõte

Urmas Glase
Copy
Sillaotsa kalmistul  omaste haudadel käijad on öelnud kalmistuvahile hea töö eest kiidusõnu, mis kinnitab, et kalmistu on korras hoitud.
Sillaotsa kalmistul omaste haudadel käijad on öelnud kalmistuvahile hea töö eest kiidusõnu, mis kinnitab, et kalmistu on korras hoitud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsus sõlmis 2020. aastaks Reopalu ja Sillaotsa kalmistu dokumentatsiooni ja registri pidamiseks ning kabelite halduseks lepingu matusetalitusbürooga Hingesaatjad, kes tegi seda tööd ka siiani.

Paide linnavalitsuse haldus­spetsialist Rein Säinas ütles, et hankele tuli pakkumus kahelt Paides tegutsevalt matuseteenuseid osutavalt ettevõttelt. Lepingu sõlmis linnavalitsus neist soodsaima pakkumise teinud Hingesaatjatega, kellele maksab teenuse eest iga kuu koos käibemaksuga 360 eurot. Läinud aastal maksid samad tööd 333,33 eurot.

Teenuseosutaja ülesanne on Paide linna kalmistute dokumentatsiooni hallata, sealhulgas vastavaid päevikuid pidada, matmislubasid väljastada, matuseid registreerida, kalmisturegistrit pidada, kabeleid ja külmutusruumi hallata, külmutusseadmeid hooldada ja remontida ning hauaplatse välja anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles