Sügisesed kurjad ilmad toovad kaasa uue festivali

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Foto: shutterstock.com

Aasta alguses, mil kevad ja suvi tunduvad olevat kättesaamatus kauguses, ei pea tavainimene enamasti plaani, mida sügisel Järvamaal vaba ajaga peale hakata. Pigem uurib reisibüroode pakkumisi ning soetab tuusiku, et sügiskaamose eest lõunamaise päikese alla põgeneda. On aga neidki, kes leiavad, et just sügis on parim aeg üks elamusfestival ellu kutsuda.

Kevad ja Türi lillelaat, suvi ja Paides kohtuvad arvamusfestivali sõbrad on üle Eesti teada-tuntud ettevõtmised. Mitme Järvamaa arendusorganisatsiooni koostöös saab tänavu sügisel esimest korda teoks elamusfestival, millel on küll veidi kurjakuulutav nimi – Kurjailma festival, ent toob pea kahe ja poole kuu jooksul järvalasteni ning Järvamaa külastajateni värvikaid kultuuri- ja spordiüritusi, avastamist ootavad õpitoad, kaeda saab külaelu ning oma elamuse leiavad kindlasti ka loodus- ja toidugurmaanid.

MTÜ Järva Arengu Partnerid konsultant Sille Pudel selgitas, et 16. septembrist 30. novembrini vältav elamusfestival on mõeldud kõikidele järvalastele ja Järvamaa külalistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles