Surnud poegi kandnud kass pääses viimasel hetkel

Anne Põder
Copy
Tipa tunneb ennast pärast operatsiooni juba palju paremini. Lõpuks ometi ei kanna ta endaga enam kaasas õõvastavat koormat ja saab magada valuvabalt.
Tipa tunneb ennast pärast operatsiooni juba palju paremini. Lõpuks ometi ei kanna ta endaga enam kaasas õõvastavat koormat ja saab magada valuvabalt. Foto: Virge Piisner

Eelmisel neljapäeval jõudis heade paidelaste abiga MTÜsse Paikass emane kass, kelle sihitust hulkumisest Paides ja võimalikust tiinusest andsid inimesed teada juba läinud aasta novembris. Nüüd oli kassi olukord sedavõrd täbar, et tema elu päästmiseks tuli teha operatsioon.

Paikassi vabatahtlik Virge Piisner selgitas, et novembris oli kass hirmus pelglik ega andnud ennast kätte. «Nüüd tuli ta viimases hädas ise inimeste juurde,» sõnas ta.

Piisneri ütlust mööda oli Jüripoja kliiniku loomaarst parasjagu Paide kassitoa kiisusid vaktsineerimas ja sai toodud emakassile kohe esmase läbivaatuse teha. «Kass oli väga nälginud, kõht punnis ja ilmselt organism parasiite täis,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles