«Oh see on nii värske asi alles, et ma ise ka ei tea täpselt, mis saama hakkab,» jääb Airi tagasihoidlikuks. Aga need türilased, kes on värskelt asutatud Pagaripiiga OÜ kringleid, pulgakooke, pirukaid, seemneleibu, Pavlova kooke ja kõiksuguseid küpsetisi Türi OTTilt ostmas käinud, pole hinnangutega üldse mitte tagasihoidlikud. Söövad ja kiidavad, limpsivad näpudki puhtaks.
Veel mõne aasta eest vastas Airi Andresoo ühes Järva Teataja artiklis ajakirjaniku küsimusele kui OÜ Atko Liinid dišpetser ja veel mõne aja eest oli ühes kohvikus kokk. Nagu ikka, inimeste plaanid muutuvad. Nii jõudis Airigi ühel hetkel selleni, et tuli mõelda: kuidas ja kuhu edasi?
Sõpradel ja lähedastel oli juba aastaid teada, et Airi on kõva küpsetaja. Mis siis sellest, et kokandusõpingute ajast oli möödunud hea paarkümmend aastat. «Emme, sa pead oma firma tegema,» nõudis tütar. Korduvalt. «Eks tema olegi kõige rohkem «süüdi», et ma selle sammu ette võtsin,» ütleb Airi naljaga pooleks.
Eks teinekord ikka juhtub, et mõni asi ei tule välja – pole lihtsalt see päev
Nõustub, et eks kookide-tortide-pirukate küpsetamine tuleb tal välja küll ja tuttavad teavad seda, lihtsalt tal endal puudus enesekindlus, et asjaga kaugemale minna.
Torditellimuse puhul on Airile oluline, et sellega kaasneks võimalikult palju teavet saaja kohta. Anonüümne tort pole päris õige asi ja pigem eelistab ta teada, kas see läheb mehele või naisele, mis on tema taust, hobid, lemmikvärvid või -maitsed.