Rattaklubi sportlased nägid koju jõudmise nimel ränka vaeva

Anne Põder
Copy
Teet Kallakmaa jõudis Hispaanias treeningulaagris rattaga vändata üksnes kaks päeva ja pidi siis kiirustades koju tagasi pöörduma.
Teet Kallakmaa jõudis Hispaanias treeningulaagris rattaga vändata üksnes kaks päeva ja pidi siis kiirustades koju tagasi pöörduma. Foto: Erakogu

Eelmiseks nädalavahetuseks Hispaaniasse rattalaagrisse jõudnud Järva-Jaani rattaklubi sportlased said kohapeal olla vaid kaks päeva ning pidid siis äreva olukorra tõttu Euroopast kiiresti koju naasma. Teekond üle mitme piiri osutus aga oluliselt keerulisemaks ja närvesöövamaks kui sinna minek.

Rattasportlane Teet Kallakmaa ütles, et see, mis Hispaanias juhtus, oli tõeline pettumus. «Käime seal oma klubiga, nagu paljud teisedki klubid, igal kevadel treeningulaagris, et hakata suveks vormi ette valmistama. Seekord saime rattaga sõita kaks päeva ja siis kehtestati Hispaanias põhimõtteliselt täielik komandanditund,» lausus ta.

Kümme Eesti ratturit jõudsid kohale reede õhtupoolikul. Esialgu pidi Kallakmaa teada laagrisse sõitma 17 inimest. «Meie läksime kolmekesi varem juba maismaad mööda minema ja jõudsime kõigist riikidest läbi nii, et keegi ei tundnud meie vastu huvi,» ütles ta. «Ülejäänud pidid lennukitega järele tulema, kuid seitse loobus sõitmisest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles