Sisukord
Paberleht
Postimees

Maitsvat toitu võib õli asemel küpsetada kuuma õhuga

4 min lugemist
  • Masin teeb tööd kiiresti ja mugavalt
  • Valida tasub küpsetuskorvi suuruse järgi
  • Toit saab palju rasvavabam
Martiina Põder on kuumaõhufritüüris kiiresti ja mugavalt krõbedaks küpsenud friikartulitega rahul. FOTO: Anne Põder/Järva Teataja

Olgem ausad – kõik, mis on õlis küpsetatud, maitseb patuselt hästi, olgu need siis friikartulid, kananagitsad või kohevad kohupiimapontšikud. Tervisele mõeldes pole selline toit sugugi hea, mistõttu on õlifritüürid kodudest ammu minema visatud.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Nüüd on tehnika areng jõudnud köögimaailmas sinnani, et krõbedaid küpsetisi saab nautida ka õlivabalt, sest uue põlvkonna fritüürid küpsetavad toitu õli asemel hoopis kuuma õhuga.

Järva Teataja võttis nõuks üks keskmise hinnaklassi kuumaõhufritüür proovile panna. Muide, see pole mingi kättesaamatu luksuskaup, neid müüakse laias valikus ka Paide majatarvete kaupluses, Türi kaubakeskuses ja Paide Maksimarketiski. Hinnad jäävad 60 ja 100 euro vahele.

30.05.2020 03.06.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto