/nginx/o/2020/05/08/13091694t1h1688.jpg)
Olgem ausad – kõik, mis on õlis küpsetatud, maitseb patuselt hästi, olgu need siis friikartulid, kananagitsad või kohevad kohupiimapontšikud. Tervisele mõeldes pole selline toit sugugi hea, mistõttu on õlifritüürid kodudest ammu minema visatud.
Olgem ausad – kõik, mis on õlis küpsetatud, maitseb patuselt hästi, olgu need siis friikartulid, kananagitsad või kohevad kohupiimapontšikud. Tervisele mõeldes pole selline toit sugugi hea, mistõttu on õlifritüürid kodudest ammu minema visatud.
Nüüd on tehnika areng jõudnud köögimaailmas sinnani, et krõbedaid küpsetisi saab nautida ka õlivabalt, sest uue põlvkonna fritüürid küpsetavad toitu õli asemel hoopis kuuma õhuga.