Tormijooksu avatud kauplustele ei tulnud

Anne Põder
Copy
Paide Maksimarketis avas eile kõikide suletud olnud kaupluste kõrval uksed ka kohvik, kus sööjatel tuleb arvestada eriolukorra reeglitest kinnipidamisega nii toidu võtmisel kui ka lauda istudes.
Paide Maksimarketis avas eile kõikide suletud olnud kaupluste kõrval uksed ka kohvik, kus sööjatel tuleb arvestada eriolukorra reeglitest kinnipidamisega nii toidu võtmisel kui ka lauda istudes. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eilsest avasid uksed ka need kauplused, mis pidid kaubanduskeskusi piiranud reegli järgi eriolukorra ajal suletud olema. Inimesed saavad käia kõigis Paide Maksimarketi, Selveri ja Türi Maxima hoones ja ärimajas asuvates poodides.

Kui eriolukorra algul ostjate vähesuse ja ettevaatusabinõude tõttu suletud eraldi sissepääsudega kauplused avasid end tasapisi juba nädal varem, siis sellest nädalast pole ametlikult enam ühtki takistust, miks peaks mõni kauplus veel mitte töötama.

Uste avamine on iga kaupluse oma otsus ning kõik ei pruugi majanduslikel kaalutlustel või soovist oma töötajate ja ostjate tervist kaitsta veel nüüdki seda teha. Järvamaal on kaubanduselu siiski endisel kujul taastumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles