Sularahaautomaadi plahvatama pannud mehed kuulutati tagaotsitavaks

Tiit Reinberg
Copy
2018. aasta 16. mai öösel avanes Aravetel tavatu vaatepilt: Meie kaupluse seinas, kus varem asus pangaautomaat, laiutas auk. Purunenud olid ka kaupluse aknad.
2018. aasta 16. mai öösel avanes Aravetel tavatu vaatepilt: Meie kaupluse seinas, kus varem asus pangaautomaat, laiutas auk. Purunenud olid ka kaupluse aknad. Foto: Dmitri Kotjuh

2018. aasta 16. mail Järvamaal Aravete alevikus aset leidnud sularahaautomaadi varguse kriminaalasjas on tagaotsitavaks kuulutatud kaks meest: 33aastane Moldova ja 33aastane Bulgaaria kodanik. Vargusega tekitatud kahju on üle 41 000 euro.

Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson ütles, et mehi seostatakse peale Aravete juhtumi ka sama aasta 5. märtsil Viljandi maakonnas Suure-Jaani alevikus asuva sularahaautomaadi varguse katsega.

Sempelson lisas, et kuna kahtlustatavad ei ole alalised Eesti Vabariigi kodanikud ja politseile teadaolevalt lahkusid nad pärast kuritegude toimepanekut Eestist, kuulutati nad rahvusvaheliselt tagaotsitavaks ja nende suhtes on väljastatud ka vahistamismäärus. «Mehi pole veel tabada õnnestunud, kuid jätkame ühes välispartneritega selle nimel tööd,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles