Ettevõtlikke mehi juhib nüüd naispresident

Emily Bollverk
Copy
Rotary klubi endine president Kristo Keevend andis pidulikul tseremoonial presidendi ametiketi üle Pipi-Liis Siemannile.
Rotary klubi endine president Kristo Keevend andis pidulikul tseremoonial presidendi ametiketi üle Pipi-Liis Siemannile. Foto: Teet Reier/Türi Rahvaleht

Eelmisel laupäeval Türi kultuurikeskuses peetud pidulikul kokkusaamisel andis senine Türi Rotary klubi president Kristo Keevend ametiraha üle uuele presidendile, kelleks sai Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann.

Esimest korda Türi meesteklubi ajaloos valiti presidendiks naine. Siemannil oli uue rolli üle väga hea meel. Tema ülesanne on kuni järgmise ketivahetuse tseremooniani klubitegevust juhtida. «President korraldab traditsioonilised koosolekud, osalemise heategevuses ja ajaloolise ketivahetuse tseremoonia,» selgitas Siemann teda eesootavaid ülesandeid.

Rotary klubi on pikalt olnud meesteklubi. «Traditsiooniliste klubide nüüdisajastamine on sellistes väikestes kohtades nagu meil väga oluline,» rääkis Siemann. Ta leidis, et aktiivseid inimesi, kes sellistes heategevuslikes aktsioonides kaasa tahaks lüüa, on siin vähem kui mõnes suurlinnas. Kui aga pooled neist veel välja arvata, kuna nad on naised, ei tuleks ettevõtmisest midagi välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles