Linnameeskonna nägu jääb euromänguni maski taha

Urmas Glase
Copy
Täna kell 14.30 astub Paide linnameeskond Vilniuse lennule uutes eritellimusel valminud kaitsemaskides. Modellina poseerib meeskonna kapten Andre Frolov.
Täna kell 14.30 astub Paide linnameeskond Vilniuse lennule uutes eritellimusel valminud kaitsemaskides. Modellina poseerib meeskonna kapten Andre Frolov. Foto: Paide linnameeskond

Neljapäevaks Leedu pealinna Vilniusse oma ajaloo esimesele Euroopa liiga kvalifikatsioonimängule lendava Paide linnameeskonna jalgpallurite nägusid peavad reeglite järgi kuni Vilniuse Žalgirise koduväljakule jooksuni varjama maskid.

Kogukonnajuht Arto Saar ütles, et meeskond otsustas ajaloo ühe olulisima mängu eel standardsete maskide asemel lasta eritellimusel valmistada mängijatele, treeneritele ja taustajõududele klubi logoga maskid.

«Võinuks osta apteegist tavalised maskid, kuid see on ka meie identiteedi küsimus, et olla rohkem äratuntav. Leedus kehtivate reeglite kohaselt tuleb avalikes kohtades liikuda inimestel maski kandes ning ka euromängudel peavad kõik staadionil viibijad, kes ei ole mänguväljakul, kandma maske,» selgitas Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles