Vähekindlustatud perede lastele kogunes hulk koolitarbeid

Emily Bollverk
Copy
Paide linnavalitsuse lastekaitse peaspetsialist Annika Kull tänab heategevusabi kogujaid, organisatsioone ja inimesi, kes aitasid puudustkannatavatele lastele õppevahendeid soetada.
Paide linnavalitsuse lastekaitse peaspetsialist Annika Kull tänab heategevusabi kogujaid, organisatsioone ja inimesi, kes aitasid puudustkannatavatele lastele õppevahendeid soetada. Foto: Dmitri Kotjuh

Iluteenindaja Triin Paabo eestvedamisel koguti kolmandat aastat kooli alguse eel Paide linna vähekindlustatud, toimetulekuraskustes ja sotsiaalselt toimetulematute perede lastele koolitarbeid.

Paabo andmetel kogunes sel aastal õppevahendeid rekordhulk. Head teha soovinud inimesed annetasid teise ringi koolikotte, ostsid vihikuid, pliiatseid ning kunsti- ja käsitöövahendeid.

Paabo ütlust mööda olid annetajad peamiselt Järvamaa inimesed, kuid annetusi saabus ka kaugemalt. Heategevuskampaania läks nõnda edukalt, et Paabo võib rahuliku südamega öelda, et abi said kõik lapsed, kes seda vajasid. «Sellest aktsioonist sai puudutatud iga noor, kes abi vajas, mõni suuremal või väiksemal moel,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles