Õpetajad valmistusid trummipõrina saatel uueks õppeaastaks

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Aasta õpetaja tiitli pälvis Paide Hammerbecki põhikooli ajalooõpetaja Jaanus Moppel. Aasta õpetaja tiitliga on teda pärjatud ka Hammerbecki galal.
Aasta õpetaja tiitli pälvis Paide Hammerbecki põhikooli ajalooõpetaja Jaanus Moppel. Aasta õpetaja tiitliga on teda pärjatud ka Hammerbecki galal. Foto: Dmitri Kotjuh

Neljapäeval kõlas Paide muusika- ja teatrimaja suures saalis kõrvulukustav trummipõrin, detsibelle kergitasid ka sahistite kõla ning käteplaksud ja jalgadega vastu põrandat trampimine. Järvamaa koolide ja lasteaedade õpetajad olid tulnud kokku uueks õppeaastaks inspiratsiooni koguma.

Et inspiratsiooniotsingutel just Aafrika trummide, kõlapulkade ja teiste instrumentide suur ühisorkester moodustus, selles oli süüdi muusik, ettevõtja ja õpetaja Reigo Ahven, kes lavalt oma kogemusi jagas.

Esmalt arglikult muusiku käskudele allunud pedagoogid, kelle hulgast mõnigi esimest korda eksootilist rütmipilli lähedalt nägi ja katsus, kuulasid särasilmil Reigo Ahvenalt, et nad on parim trummiorkester, mida tema kõrvad kuulnud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles