Telemälumäng paneb proovile nii teadmised kui ka pingetaluvuse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Marko Mitt näitas Kanal 2 telesaates «15 küsimust» oma laialdasi teadmisi ja suurendas kodukoha Järva-Jaani tuntust mitu korda.
Marko Mitt näitas Kanal 2 telesaates «15 küsimust» oma laialdasi teadmisi ja suurendas kodukoha Järva-Jaani tuntust mitu korda. Foto: Kanal 2

Järva valla hanke- ja keskkonnaspetsialist Marko Mitt (29) on viimasel ajal teleekraanidelt tuttav nägu, sest on oma laia silmaringi ja muheda olekuga võitnud mälumängusaadete vaatajate poolehoiu ning toonud oma kodukohale Järva-Jaanile rohkelt tuntust.

Marko Mitt ütles, et huvi telemälumängude vastu on olnud tal ammu. «Kodus teleri ees «Kuldvillakut» kaasa mängides tundus kõik nii lihtne, et tekkiski kiusatus asja proovida,» sõnas ta.

Aga siis selgus, et lihtsat polnud midagi. Esimesel korral, kui Mitt «Kuldvillakusse» kandideeris, jäi ta ukse taha. Seejärel möödus mitu head aastat, enne kui Mitt julges uuesti proovida. Tegelikult oli see paras kadalipp. «Esmalt tuli küsimustele vastata kodus interneti vahendusel, siis minna kohapeale ja alles siis valiti parimaid tulemusi näidanud mängijad saatesse,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles