Albus tegutseb nelja karuga rändteater

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näidendite proove teevad Albu lapsed parema ruumi puudumisel tihtipeale kooli koridoris. Aga nad ei kurda ja ootavad järgmist proovi õhinal. Kooliteatrite festivali «Väike lava» žürii on tunnustanud Albu näiteringi mitme auhinnaga.
Näidendite proove teevad Albu lapsed parema ruumi puudumisel tihtipeale kooli koridoris. Aga nad ei kurda ja ootavad järgmist proovi õhinal. Kooliteatrite festivali «Väike lava» žürii on tunnustanud Albu näiteringi mitme auhinnaga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Albu põhikoolis Mare Kabeli juhendusel tegutsev I–VI klasside laste näitetrupp tegutseb alates 1993. aastast. Kabeli sõnul tulevad lapsed näiteringi meeleldi, veidi keerukam on kõiki lavale teiste ette näitlema saada.

Hoolimata sellest on trupp mitu korda esinenud edukalt Kundas üle-eestilisel kooliteatrite festivalil «Väike lava», eelmise kuu lõpul naasid Albu lapsed Kundast jälle auhinnatult.

Kui kaua on näitetrupp tegutsenud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles