Multifilm ananassi seiklustest võitis peapreemia

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: PPAFF

Priit Pärna viiendalt animafilmi festivalilt PPAFF 2016 said Albu põhikooli lapsed omatehtud animafilmi eest peapreemia, millele lisandus üks eripreemia.

Peaaeuhinna vääriliselt hinnatud filmi «AAAA» autorid on Grete Roos, Kaarin Rannu ja Anna Maria Praks. Neid juhendanud õpetaja Kersti Liivak ütles filmi tutvustuseks, et kodus seebikat vaataval ananassil hakkab igav ja ta otsustab minna Ahhaa-keskusse, kus kohtab arbuusi ja armub. Kuri käsi teeb aga arbuusist smuuti ja ananassil tuleb minna koju seriaali vaatama.

Eripreemia multifilmi eest «Popikad» võtsid vastu Romi Tammleht, Heleriin Gunin, Kristiine Kiisküla ja Mari-Leen Talpas. «Kaks poissi magasid meelega sisse ega läinud kooli, tegid peo, loopisid toitu ja tundsid end mõnusasti, kuniks ema tuli koju, käskis toa koristada ja kooli minna,» tutvustas Liivak selle filmi sisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles