Krossielu vaesub huvi- ja rahapuuduses

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Motokross on kallis ala ja head tulemused tulevad vaid raske tööga. Pole muud võimalust,  kui et nii sõitja kui ka tema pereliikmed peavad pühenduma tõsiselt. Kui ühel hetkel osapool(t)el huvi kaob, on allakäik kiire. Raha tehnikasporti loopimise asemel tundub palju mõttekam lihtsalt alaga lõpetada.

Üks selline huvipuuduses vaevleja on Roosna-Alliku motoklubi sõitja Kristo Tarasov (12). Kristo jätkamine oli küsimärgi all juba eelmisel hooajal ja isa Rivo Tarasovi selgitusel on praegu nii, et eelmise aasta sügisest on  pere motokrossist pausi pidanud. «Tundub, et Kristo huvidering on muutunud, küll mängib ta jalgpalli, küll tegeleb rahvatantsuga,» lausus ta. «Alaga, mis väga enam huvi ei paku, pole mõtet jätkata. Ta peab ise tahtma, tulemused ei tule üheski klassis niisama.»

Tarasovi mäletamist mööda alustas Kristo motokrossiga 2007. või 2008. aastal ehk ta on mootorratastega 50cc ja 65cc mõõtnud krossiradu vähemalt viis hooaega. Tänavusel hooajal oleks ta pidanud istuma juba 85cc selga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles