Ohtlikku teelõiku ei saa turvalisemaks teha

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et teed pole õnnetuste paigas võimalik turvalisemaks ehitada, aitab loodetavasti edaspidi inimelusid päästa, kui kivihunniku ära vedada.
Et teed pole õnnetuste paigas võimalik turvalisemaks ehitada, aitab loodetavasti edaspidi inimelusid päästa, kui kivihunniku ära vedada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Samas paigas, kus üleeile sõitis ennast surnuks 48aastane mees, juhtus traagiline avarii viis aastat tagasi. Turvalisemaks seda kohta ehitada ei saa, küll aga ära koristada saatuslik kivihunnik.

Aravete aleviku lähedusse jääv lõik, kus Tartu–Jõgeva–Aravete maantee lõpeb Pärnu–Rakvere maanteega ristudes, on politseinikele ja päästjatele tuttav.

Neljapäeval juhtus seal jälle traagiline avarii. Praegu on teada, et Järva-Jaani poolt sõiduautoga Chrysler Pacifica tulnud 48aastane Ants ei pidurdanud hoogu maha, kuigi tee sai otsa. Auto sõitis üle peatee, kus õnneks sel hetkel ühtegi autot ei olnud, ja sööstis siis põllul kivihunnikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles