Sisukord
Paberleht
Postimees

Väätsal avatud kohvik sammub päevapraeturule

3 min lugemist

Kuu alguses Väätsa endise söökla ruumes avatud kohvikust võib küsida ka päevapraade. Kõik algas sellest, et kohviku eestvedaja, ennekõike catering`i pakkujana tuntud Kat­rin Aesma südamesoov oli hankida endale suurem köök.

Tellijale Tellijale

Katrin Aesmal oli tööde ja tegemistega Väätsale kolimisel üks põhjus – nõudlus. «Varem valmistasin tellitud toite koduköögis Paides, kuid et ruumid jäid väikeseks, tuli otsida suuremat pinda,» sõnas ta.

Aesmale jäi silma Väätsa Agrole kuulunud hoone, kus 2015. aasta märtsini tegutses söökla. «Siin on suur köök ja täpselt selline, mida vajasin,» selgitas ta. «Kohvik on eelkõige mõeldud lõunasöögikohaks kohalikele inimestele ja ümberkaudsetele ettevõtetele. Samuti saan siin peolaudu teha või koolitusteks pinda pakkuda.»

21.05.2020 25.05.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto