«Kodutunne» tõttas Koigi perele appi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunde» saate ehitusjuht Aleks Lind paigaldab tualettruumi uksele lukku ja linke. Vannitoas on plaadid juba seinas ja dušialus paigas.
«Kodutunde» saate ehitusjuht Aleks Lind paigaldab tualettruumi uksele lukku ja linke. Vannitoas on plaadid juba seinas ja dušialus paigas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal tõi Kanal 2 heategevuslik telesaade «Kodutunne» palju elevust Koiki, kust läkitatud südamlik kiri kutsus neid appi elupõlisele koigilasele Inge Antonovile ja tema lastele. Kolme päevaga sai korter korraliku vannitoa ja WC ning köök uue põranda.

«Kodutunde» saatejuhi Signe Lahteina ütlust mööda läks saatemeeskonnale väga hinge kaheksa-aastase Marteni tugiisiku abiga kirjutatud kiri, milles ta kurtis, et tema emal pole üldse aega diivanil istuda ja kududa. «Hakkaja poisi silmad olid märganud, et ema peab pidevalt hallitavat vannituba küürima ning tal pole aega näputööd kätte võtta,» täpsustas Lahtein.

Lahtein lisas, et muidugi ei küürinud ema Inge vannituba kogu aeg, kuid sundventilatsiooni puudumine kortermajas ja liigniiskus sundisid teda siiski sageli pesuruumi puhastama. «Ju siis sattus Marten seda sageli nägema,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles