Koolipoiss käib lasteaias puidutööd õpetamas

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi ühisgümnaasiumi XI klassi õpilane Ergo Olonen läks lasteaeda puutööd õpetama, sest tahtis jätkata aastaid kestnud kooli koostööd lasteaiaga. Pildil õpetab ta  Jürgen Survat (paremal) ja Oskar Villemsit.
Türi ühisgümnaasiumi XI klassi õpilane Ergo Olonen läks lasteaeda puutööd õpetama, sest tahtis jätkata aastaid kestnud kooli koostööd lasteaiaga. Pildil õpetab ta Jürgen Survat (paremal) ja Oskar Villemsit. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi ühisgümnaasiumi XI klassi õpilane Ergo Olonen käib koolilähedases lasteaias õpetamas puutööd, seda tundi nädalas peab ta kasulikuks nii endale kui ka tunnis käivatele poistele.

Kui Türi ühisgümnaasiumi huvijuht tegi Ergo Olonenile ettepaneku minna Lokuta lasteaeda puutööd õpetama, oli ta kohe nõus. Ei juurelnud sellegi üle, miks just tema. «Ju nad teadsid, et mulle meeldib oma kätega midagi teha, tegin ju ka kaheksandas klassis loovtööks linnumaja,» lausus ta.

Nii mõistis Ergo sedagi, et ega kedagi teist nende klassist ole ka koolil lasteaeda saata. Keegi pidi ju minema, sest järjepidevus ei tohtinud katkeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles