Vallavalitsuse tegevus tekitas ettevõtjas nördimust

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallamaja
Türi vallamaja Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Türi vallas tegutsev ettevõtja Silvar Algpeus esitas enampakkumisele pandud hoone ainukese ostusoovi, kuid tema üllatus oli suur, kui vallavanem teatas talle paar päeva enne volikogu istungit, et sellegipoolest ta ei saa seda maja.

Kui Türi vallavalitsus pani enampakkumisele linnas Viljandi tänavas asuva rahvasuus tuntud kolledžimaja alghinnaga 100 000 eurot, esitas ettevõtja Silvar Algpeus taotluse seda osta. «Maksin ära soovitud tagatisraha ja jäin ootama volikogu otsust,» sõnas ta.

Pärast enampakkumise tähtaja möödumist sai Algpeus teada, et oli ainuke hoone ostusoovi esitaja. Nii tundis ta ennast juba üsna kindlalt selle omanikuna. «Tegin üle alghinna pakkumise. Vallavolikogu esimees Andrus Eensoo selgitas mulle, et valimised võivad majamüügi punkti otsustamisele tuleku lükata nüüd kuni paar istungit edasi, ja teadsin ka, et pean minema siis volikogule tutvustama oma ettekujutust maja kasutusest,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles