Riigigümnaasium sai veel kaks juhti

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide Riigigümnaasium Facebook

Paide riigigümnaasiumis on 2. jaanuarist kolm töötajat, direktor Urmo Reitavi alluvuses alustavad tööd õppejuht Krista Andreson ja IT-juht Erko Jäär.

Kooli vastne õppejuht Krista Andreson on õppinud õigusteadust, ajalugu ja kunstiajalugu, käsil on Tartu Ülikooli doktorantuur. Urmo Reitavi ütlust mööda on Krista Andresonil mitmekülgset töökogemust õppejuhi, õpetaja, õppejõu ja ka teadurina Eestis ja välismaal. «Kristal on selge ja avatud visioon Paide riigigümnaasiumi õppekavaarendusest,» lisas Reitav.

Silma jäi direktor Reitavile ka uue õppejuhi tasakaalukus, analüüsivõime ja süsteemsus ning koostööle orienteeritus ja loominguline pool. «Paide riigigümnaasium vajab õppejuhti, kel on kogemus nii õpetajana/õppejuhina kui ka akadeemilises valdkonnas, et ehitada üles uuenduslik ja tugev riigigümnaasium,« lausus ta. Varem näiteks Viljandi Jakobsoni kooli õppejuhina töötanud Krista Andresoni meelest annab õppijat ja õpetajat toetav avatud ja novaatorlik Paide riigigümnaasium inspireeriva tõuke ka Järvamaa arengusse laiemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles