Paide juuksur avas kesklinnas oma unistuste salongi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval avas Paide keskväljaku äärses majas uue salongi kauaaegne juuksur Krista Kull, kes laiendab oma äri nüüd ka koolituse valdkonda.

Krista Kull on tegutsenud Paides juuksurina kümme aastat. Selle ajaga on talle tekkinud palju kliente ja järjekorrad veninud rohkem kui kuu aja pikkuseks. «Järjekord on muidugi valus teema, sest ega mullegi meeldi, kui ei saa pakkuda aega nii ruttu,  kui oleks vaja,» lausus ta. «Püsikunded panevad seetõttu juba mitu aega ette kirja.»

Sellest tulenevalt ütles Kull, et ta ei kolinud oma salongi kesklinna eesmärgiga rohkem silma paista ja kliente juurde saada, vaid vajas oma tegevuseks lihtsalt suuremat ruumi. «Pealegi tundsin, et tahan lisaks juuste lõikamisele ja värvimisele midagi muud teha. Avaramates ruumides saan läbi viia koolitusi ja õpitubasid ning tuua Paidesse oma ala asjatundjaid,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles