Suusatajad näitasid end Eesti meistrivõistlustel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu olid Ambla SK ja RR suusaklubi noored väljas eelmisel nädalavahetusel, on nad võistlemas ka sel nädalavahetusel. Saabus talv, millest tuleb võtta viimast.
Nii nagu olid Ambla SK ja RR suusaklubi noored väljas eelmisel nädalavahetusel, on nad võistlemas ka sel nädalavahetusel. Saabus talv, millest tuleb võtta viimast. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Haanjas peetud Eesti täiskasvanute, juunioride ja noorte meistrivõistlustel väärisid medalit mõlema Järvamaa suusaklubi suusatajad. Lõpuks ometi saabus aeg, mil terve nädalavahetuse sai veeta suuskadel.

Alles nädalapäevad tagasi kirjutasime Järva Teataja spordiküljel suusatajatest ja suusatamise eripäradest lumeta talvel. Nüüd on olud teised, väljas kümmekond külmakraadi,  kunstlumekahurid huugavad ja looduslik lumekirmegi katab maad. On lootust, et rohkem võistlusi lähiajal ära ei jää, võistlusalasid ei muudeta või -radu ei lühendata.

Ambla neiu tuli kahekordseks meistriks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles